Skip to content Skip to footer

Dekompresijska terapija kralježnice u Medivivi

Dragi naši pacijenti,
 
kako bismo Vam osigurali dostupnost i najbolju moguću uslugu i terapiju, među prvima smo na području Koprivničko-križevačke županije uveli jednu od učinkovitijih metoda za rješavanje problema i bolova u kralježnici.
Dekompresijska terapija kralježnice (DTK) poznata je neoperativna metoda u liječenju bolova u vratnoj i lumbalnoj kralježnici, rukama, nogama te u rješavanju ostalih problema s kralježnicom.
Sam aparat – ekstenzomat radi na principu nježne i postepene trakcije odnosno ‘razvlačenja’ kralježnice čime se poboljšava protok krvi i izmjena tvari na ozljeđenom području.
Primjenjena trakcija oslobođa pritisak na intervertebralni disk i ‘oslobađa’ pritisnute živce.
Neka od stanja koja se uspješno liječe dekompresijskom terapijom su hernije diska, lumboischialgije, trnci u rukama i nogama, glavobolje, uklještenja živca i druga stanja…
Proces dekompresije kralježnice obuhvaća:
1) terapiju infracrvenim svjetlom u svrhu zagrijavanja i omekšavanja struktura tkiva -20 min
2) terapiju ekstenzomatom- trakcija 20 minuta
3) elektroterapiju – IFS/TENS – 20 min
Stručan i odgovoran tim 🎓diplomiranih fizioterapeuta u Ustanovi Mediviva u Križevcima osigurava primjenu ove metode liječenja kralježnice!
Koristimo najsuvremenije medicinske uređaje kojima možemo učinkovito smanjiti Vašu bol i vratiti funkciju Vašoj kralježnici!
Javite nam se s povjerenjem i rezervirajte svoj termin pozivom na broj:
☎️091/ 26-55-928

Podijeli:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Pročitajte više

Povezane novosti

Dekompresijska terapija kralježnice u Medivivi

Dragi naši pacijenti, kako bismo Vam osigurali dostupnost i najbolju moguću uslugu i terapiju, među prvima smo na području Koprivničko-križevačke županije uveli jednu od učinkovitijih metoda za rješavanje problema i bolova