Skip to content Skip to footer
Mladine 36, 48260 Križevci

Politika privatnosti

1. Uvod

Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na identificiranu osobu, odnosno osobu koja se može izravno ili neizravno identificirati (npr. ime i prezime, adresa, broj telefona, adresa elektroničke pošte i sl.).

2. Podaci koje prikupljamo
Skladištenje podataka

Pristup web stranici https://mediviva.hr/ je slobodan i ne traži se registracija. Kontaktiranjem putem kontakt-obrazaca ili elektroničkom poštom ispunjavate svoje podatke (kontakt, ime i prezime, a u tekstu poruke navodite neke podatke o sebi). Ti su podaci dostupni isključivo zaposlenicima Ustanove za zdravstvenu njegu MEDIVIVA i Ustanove za zdravstvenu skrb MEDIVIVA plus (u daljnjem tekstu Ustanova Mediviva) kojima su upućeni u svrhu rješavanja vašeg upita.

Davanje vaših osobnih podataka je dobrovoljno. Ne obrađujemo više osobnih podataka no što je doista potrebno za odgovaranje na vaš upit.

Zaštita vaših osobnih podataka

Ustanova Mediviva poštuje vašu privatnost te obrađuje vaše osobne podatke pošteno i zakonito te se isti tretiraju s maksimalnom pažnjom i obrađuju se samo i isključivo u svrhu radi koje su izvorno pribavljeni.
Vaše osobne podatke spremamo u elektroničkom obliku te u svrhu zaštite primjenjujemo odgovarajuće tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite osobnih podataka i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima ne bi neovlašteno pristupalo.

Obrada podataka prikupljenih od strane Ustanove Medivive vrši se na način koji ničime prema trećim stranama ne otkriva niti ugrožava identitet ili druge osobne karakteristike korisnika stranica i/ili usluga Ustanove Medivive.

Spremanje podataka

Kao što je detaljno navedeno u odjeljku gore, ako pošaljete upit preko kontakt forme na ovoj web stranici, neki će osobni podatci biti pohranjeni u bazi podataka ove web stranice. Ovo je trenutačno jedina prigoda u kojoj će se osobni podatci pohraniti na ovoj web stranici.

Brisanje i vaš pristup osobnim podacima

Vaše osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima čuvat ćemo za vrijeme postojanja web stranice https://mediviva.hr/. Ovlašteni ste u svako doba zatražiti obavijest o tome koje vaše osobne podatke imamo u našoj bazi elektroničke pošte, kao i zatražiti da sve ili neke osobne podatke izmijenimo ili izbrišemo. To ćete učiniti tako da putem kontakt adrese ustanovamediviva@gmail.com dostavite obavijest s vašim zahtjevom. Ukoliko postavite jedan od takvih zahtjeva, uložit ćemo razumne napore da potvrdimo vaš identitet i spriječimo neautorizirani pristup osobnim podacima.

Dostavljanje vaših podataka drugim primateljima

Vaše osobne podatke ne dostavljamo drugim primateljima. Međutim, na web stranici  https://mediviva.hr/ pronaći ćete linkove na druge web stranice. Pravila zaštite privatnosti na tim portalima mogu biti drugačija od Pravila zaštite privatnosti na https://mediviva.hr . Na našoj stranici možemo vam ponuditi i korištenje društvenih mreža Ustanove MEDIVIVA., (Facebook, Google Plus) koje omogućavaju dijeljenje osobnih podataka. Stoga vas molimo da se upoznate s Pravilima zaštite privatnosti koja se primjenjuju na drugim web stranicama i na društvenim mrežama.

Statistika poslužitelja

Ova web stranica koristi Google Analytics mjerenje statistike posjećenosti.

Promjene u našoj zaštiti privatnosti

Ova pravila o privatnosti mogu se s vremena na vrijeme mijenjati u skladu sa zakonodavstvom ili razvojem industrije. Nećemo eksplicitno obavijestiti naše klijente ili korisnike web stranica o tim promjenama. Umjesto toga, preporučujemo da povremeno provjeravate ovu stranicu za sve izmjene vezane za pravila privatnosti.

3. Kolačići

Pridržavamo pravo koristiti kolačiće (engl. cookies) na web stranici https://mediviva.hr/. Kolačići predstavljaju skup podataka koji služe kao vaš anonimni individualni identifikator, na način da ga pojedina stranica na web stranici https://mediviva.hr/  koju posjećujete šalje vašem pregledniku.

Kada pristupite pojedinoj stranici https://mediviva.hr/, šaljemo vam kolačiće koji se pohranjuju na vašem računalu i služe za bilježenje informacija o vašim prethodnim posjetama (npr. koliko puta ste pristupili stranicama https://mediviva.hr/).  To znači da ćemo prilikom svakog sljedećeg pristupa na https://mediviva.hr potražiti vaš kolačić kako bismo pročitali u njemu zapisane podatke.

Kolačić ne sadrži vaše osobne podatke, nego omogućuje brže i učinkovitije aktiviranje informacija, podataka i postavki koje ste već prethodno priopćili prilikom pristupa i korištenja https://mediviva.hr.  Našim kolačićima na vašem računalu ne može pristupiti neka internetska stranica koja nije dio web stranice https://mediviva.hr/
https://mediviva.hr/ prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o čitanosti svojih stranica i pri tom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na:
http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.

4. Voditelj obrade osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka: Renata Deduš (osnivač ustanove)

Ustanova za zdravstvenu njegu MEDIVIVA

Adresa: Mladine 36, 48 260 Križevci, Hrvatska
E-mail: ustanovamediviva@gmail.com