Skip to content Skip to footer

MEDIVIVA PROSLAVILA 5. ROĐENDAN – Ravnateljica Renata Deduš : “Postali smo jedna od najbrže rastućih zdravstvenih ustanova u Koprivničko – Križevačkoj županiji”

Prije točno pet godina u križevačkim Mladinama otvorena je Mediviva – ustanova za zdravstvenu njegu bolesnika i fizikalnu terapiju sa stručnim, educiranim i iskusnim osobljem za pružanje usluga iz područja njege bolesnika i fizikalne terapije.

Ustanova je proteklih godina rasla i danas ima 21 djelatnika, a osim petog rođendana Medivive proslavljeno je i 18-godišnje djelovanje kroz privatno poduzetništvo čelne žene Medivive Renate Deduš.

Ravnateljica je zahvalila svima na dolasku i prisjetila se svojih prvih poduzetničkih koraka 2004. godine. -Prepoznala sam potrebe korisnika i građana. Osnovana je i sestrinska firma Mediviva Plus kako bi se korisnicima osigurala dostupnost ambulante fizikalne terapije. Osnovali smo i podružnicu u Ivancu u Varaždinskoj županiji. U partnerstvu s HZZO-om pokrivamo područja Varaždinske, Zagrebačke i Koprivničko-križevačke županije i predanim timskim radom fizioterapeuta i medicinskih sestara bilježimo ekspanzivan rast i razvoj i postali smo jedna od najbrže rastućih zdravstvenih ustanova u Koprivničko-križevačkoj županiji. Hvala mom timu koji uče od mene, ali i ja od njih – poručila je Renata Deduš i istaknula kako u ustanovi stalno rade na stručnom usavršavanju i edukacijama djelatnika.

Ravnateljica je pobrojala brojne usluge koje su dostupne korisnicima istaknuvši terapiju udarnim valom koju provode jedini u Županiji. – Kvalitetnu suradnju imamo sa svim obiteljskim liječnicima, patronažnim sestrama, kirurzima, pedijatrima, neurolozima, anesteziolozima, posebice iz Opće bolnice Tomislav Bardek Koprivnica. Sklopili smo i ugovor sa Sveučilištem Sjever i postali njihova nastavna baza – napomenula je ravnateljica i dodala kako je Mediviva prva u Križevcima krenula s testiranjem djelatnika u javnim službama na Covid-19. -Hvala kolegama, obitelji i svima vama što ste sve ove godine bili uz mene – zaključila je.

Na današnjoj svečanosti okupili su se brojni gosti i uzvanici, a bio je i čitav niz rođendanskih govora i čestitaka. Saborska zastupnica Ljubica Lukačić kazala je kako joj je drago što su žene sve uspješnije u poduzetništvu. -Drago mi je da osobe s invaliditetom, stariji i nemoćni i svi oni sa zdravstvenim problemom imaju uslugu na visini. Ovo što ste učinili je impresivno i dalje vam želim puno uspjeha – poručila je saborska zastupnica.

Ravnatelj koprivničke bolnice Mato Devčić rekao je kako je ravnateljica prepoznala sve aspekte koji ju u poslu očekuju. -Ravnateljica ulaže i vjeruje u ljude i imate moju podršku – poručio je ravnatelj.

Koprivničko-križevački župan Darko Koren čestitao je rođendan ravnateljici i djelatnicima. -Renata je zaokružila ciklus djelovanja Medivive i impresivno je bilo slušati njezin poslovni put. Nije lako biti poduzetnik, žena poduzetnik, a to je još u zdravstvu dodatno teško. Upornost u radu je ono što krasi ravnateljicu Renatu Deduš – poručio je župan.

Rođendanske čestitke uputili su i direktorica Križevačkog poduzetničkog centra Jelena Velić u ime gradonačelnika Križevaca Marija Rajna, predsjednik Hrvatske komore medicinskih sestara Mario Gazić, doktorica Sanja Švarc-Janjanin, predsjednik Udruge zdravstvene njege, rehabilitacije i socijalne skrbi pri HUP-u Pavo Ćorluka i profesorica na Sveučilištu Sjever Jasminka Potočnjak.

U glazbenom programu nastupila je Ana Fortuna, tamburaši, a program su dodatno uljepšale Križevačke mažoretkinje. Pogledajte u videu i bogatoj galeriji fotografiji kako je bilo na današnjoj rođendanskoj proslavi.

Play Video

Izvor: Prigorski.hr

Podijeli:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pratite nas na Facebooku

Najnovije iz Medivive

Najvažnije novosti

Prijavite se na naš Newsletter

Saznajte prvi sve novosti i aktivnosti iz Ustanove Medivie

Pročitajte više

Povezane novosti

TESLA MED

Revolucionarni uređaj za fizikalnu terapiju bez kontraindikacija u primjeni Terapija koja se može primjenjivati i kod osoba s pacemakerom, metalnim implantatima i malignim oboljenjima Tehnologija za terapiju svih vrsta boli 

Neurorazvojnu Bobath terapiju (NRB)

Bobath koncept interdisciplinarni, individualni terapeutski  pristup razvijen na neurofiziološkoj osnovi primjenjuje se u rehabilitaciji djece s oštećenjem središnjeg živčanog sustava, poremećaja kretanja i tonusa muskulature  temelji se na facilitaciji  normalnog

Terapija udarnim valom

Udarni val iznimno je efikasan, precizan i visoko učinkovit u rehabilitaciji mišićno koštanog  sustava. Udarni val je neinvazivna procedura koja se koristi kod problema kao što su kalcifikacija tetiva u